Ferestre

Ferestre din plastic sunt acum cele mai populare în piața noastră. Cum de a alege cea mai bună opțiune pentru fereastra casei sale. Vechi putred cadru din lemn masiv oameni schimbat design-ului modern, cu sticla. Ferestre din plastic sunt cele mai bune în ceea ce privește prețul și calitatea. Producția utilizează o varietate de profile, o gamă largă de accesorii de calitate diferite. Fereastra de timp de fabricație pentru măsurătorile individuale, de la 7 până la 14 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea desenului sau modelului. Ferestre din plastic - un cadru de design complex de profile din PVC, geam termopan si mecanisme de deschidere a ferestrelor. cercevelelor profile interioare au buzunare de aer și la rezistența introdusă de armare plasă de oțel. 

Avantajele ferestrelor din plastic Ferestre din plastic asigura o etanșare completă. Ele păstrează perfect de căldură, asigura buna izolare fonica. In compania noastra pentru producerea de ferestre folosite doar companie europeana profile Salamader, Galaxy, Weiss, Green Tech, care sunt inofensive pentru sănătate, astfel cum sunt realizate din material plastic special, ecologic si lemn compozit. 

Ferestre din PVC pot fi comandate în orice exemplu de realizare, practic orice formă, cu mecanism de deschidere sau de pliere, cu extensii diferite de montaj de la 60 mm până la 80 mm .-. Durată de viață a ferestrelor modele pentru mai multe decenii, acestea sunt rezistente la toate condițiile meteorologice. Îngrijire de ferestre din plastic este cel mai ușor, nu necesită vopsire sau o întreținere specială. Culoarea poate selecta orice cadru, inclusiv diferite texturi si lemn. Cu o combinație perfectă de jaluzele ferestre din plastic, rulouri și zi de noapte, precum și aproape orice fereastră de opțiuni de decor.

COLECTIE DE FERESTRE

Fereastra 1
Fereastra 2
Fereastra 3
Fereastra 4
Fereastra 5
Fereastra 6
Fereastra 7
Fereastra 8
Fereastra 9
СКАЧАТЬ PRICE-LIST СКАЧАТЬ КАТАЛОГ
RU RO EN